KUM VOZI "PANAMERU", A ZA DIMITRIJA SVI TRAŽE PRAVDU: Protokol za SVADBENO VESELJE u Srbiji šokirao sve (FOTO)
Svadba u Srbiji, Foto: RINA

ŠOK

KUM VOZI "PANAMERU", A ZA DIMITRIJA SVI TRAŽE PRAVDU: Protokol za SVADBENO VESELJE u Srbiji šokirao sve (FOTO)

Protokol za svadbeno veselje u Srbiji usijao društvene mreže

Objavljeno:

Svadba je svakako jedan od najvažnijih dana u životu, a kada se tome doda i značaj srpske tradicije, jasno je da taj svečani događaj mora da bude isplaniran do detalja. Da ne bi došlo do propasti veselja...

Ima onih koji baš ništa ne žele da prepuste slučaju, te naprave "protokol za svadbu".

Jedan takav papir osvanuo je na društvenim mrežama i izazvao lavinu komentara.

Prema organizatoru, hrana mora da bude u kući do 9.00, a pola sata kasnije kreće i muzika. Okupljanje svatova u mladoženjinoj kući je između 10.00 i 11.30, kada devojke kite goste, dok Dragan "Mon Cheri" kiti automobile i zastavu.

Potom se, kako se dalje navodi, Dimitrije obraća svatovima i obaveštava ih kojim redosledom će se formirati kolona, a da pritom sve vreme muzika i dalje svira.

U ovom "dokumentu" precizno je navedeno kojim redom će ići vozila, počev od tetka Goce, kod koje će biti barjak, potom ide kum Radovan koji vozi "panameru", pa sve do "kuma Ivice sa G klasom".

Kolona ide od Valjeva, odakle je očigledno mladoženja, do mladine kuće u Aranđelovcu. Takođe, navedena je i tačna trasa odlaska po mladu, a jasno su naznačena i mesta gde se automobili čekaju.

U svakom slučaju, želimo im srećan brak!

Inače, na mrežama su se nizali duhoviti komentari, od "Mene interesuje kako je Dragan Mon Cheri dobio nadimak", preko "Ko god je pevao na svadbi lepo se opario", do "Pravda za Dimitrija"!

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

(Espreso / Kurir / Rade Jakšić / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.